Tuesday, April 24, 2012

Ked(d)vtelés - A hét legjobbjai

Tuesday Picks

Tuesday Picks by hajniholland featuring benefit cosmetics

To read in English, please click here


1. Vasárnap lesz egy éve hogy Vilmos herceg és Kate Middleton alias Katalin hercegnő egybekötötték életüket. Kate igen közkedvelt az egész világon, ugyanis némileg hasonlít mindenki hercegnőjére, Dianára valamint letisztult és kifinomult stílusérzéke miatt. Meg tudom érteni a brit uralkodói család-mániát, a királyi famíliák valahogy teljesen szerethető figurák, mióta elveszítették a rangjukkal járó hatalmat.

2. Nemrég fedeztem fel a Postbookot, egy megadott kérdések alapján vezethető naplót. A hangulatfüzet gyönyörű és stílusos mind belülről és kívülről. Tökéletes ajándék barátnőknek és lány testvéreknek, valamint művészi lelkivilágú fiúknak is. És nekem.

3. Ha már uralkodói családoknál tartunk, akkor következzen még egy esemény a témában: jövő hétfőn Queen's Day Amszterdamban! Juhú! Habár Beatrix, a holland királynő január végén ünnepli a születésnapját, a szeszélyes holland időjárásra tekintettel a hollandok Beatrix édesanyja, Juliana születésnapjához tartják magukat. Tavaly egy gyönyörű, meleg nap volt, idén valamivel hűvösebb, de remélhetőleg napos idő várható. Napsütésben igazán jól néz ki, amikor Amszterdam utcáin hatalmas narancssárga tömeg hömpölyög. Isten éltesse a királynőt!

4. A hétvégén véget ért californiai Coachella fesztivál outfit fotójai folynak még a csapból is. Én egy retro képet hoztam, ami tökéletesen visszaadja a fesztivál-életérzést (gondolom én, bár még nem vett rá a lélek, hogy meglátogassak akár egyetlen fesztivált is életem során). A virággal díszített hajpántoknak utoljára a hatvanas években lehetett akkorra sikere, mint manapság. 

5. Heti kedvenc sminktermékem a highlighter, amivel csodálatos hatást érhetünk el a smink felett alkalmazva.

6. Almás-datolyás rukkola saláta. Bár a datolya természetes cukortartalma igazán magas, kevés elfogyasztása nem árt és keresve sem találnánk olyan ételt, ami ilyen egészségesen biztosítja a minimális napi cukorbevitelt. Többféle vitamin, kalcium és rost forrás Az eredeti recept cikóriával készült, én rukkolát használtam. Érdekes, de nagyon finom ízkombináció.


1 comment:

  1. Szia Hajni!
    A dicsérő szavak mindig jól esnek, ezért hálás vagyok. Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet. Nem ismertem eddig a blogodat, de beleolvastam és úgy érzem érdemes lesz odafigyelni rád:-) intelligens kreatív és modern. Tetszenek a különböző rovatok és látni hogy élvezettel csinálod amit csinálsz és ez rendkívül fontos. (így tovább) alig várom a következő posztot:-P
    üdv
    Chaby

    S M I Z E
    D I V A T
    by Chaby

    ReplyDelete