Tuesday, May 22, 2012

Ked(d)vtelés - A hét legjobbjai

Tuesday Picks

Tuesday Picks by hajniholland featuring an anchor shirt

1. A csodálatos francia modell Ines de la Fressange olyan nő, akit mindenféle kétség nélkül választhatunk példaképünkké. Nem csak gyönyörű modell, de sikeres üzletasszony és két gyermek édesanyja is.

Ines de la Fressange Kérdezz-Felelek:

Miért elegánsak a francia nők természetüknél fogva?

Mert tudják, hogy ""a kevesebb néha több".

Mi az amit az amerikai nők mindig elrontanak, amikor öltözködésről van szó?

Néha gazdagnak akarnak tűnni. Kit érdekel?

Mi az a darab, amit a legtöbbet hordasz?

Tengerészkék kabát. Mindenféle helyzetet meg tud menteni.

Mi a legjobb divattanács, amit valaha is kaptál?

Soha ne tegyél fel nyakláncot, amikor fülbevalót hordasz.

Mi a legnagyobb divathiba, amit valaha elkövettél?

Egy póló Chanel logóval. Én voltam az első, aki ilyet hordott, szóval egyedi volt, de hülye ötlet.

Melyik hírességnek van jelenleg a legjobb stílusa?

Alexa Chung-nak.

Milyen volt a lányoddal együtt dolgozni egy könyvön?

Olcsó! Csak viccelek. Végre valaki csodálatossal dolgozhattam együtt, aki nem modell.


2. Szerencsénkre, Ines írt egy könyvet is Parisian Chic (Párizsi elegancia) címmel. Mielőtt azt gondolnád, hogy csak egy újabb könyv ez is, amiben megfizethetetlen ruhákat ajánlgatnak megfizethetetlen eseményekre, szeretném felhívni a figyelmed arra, hogy erről szó sincs. Az általában tényleg sikkesen öltözködő francia nők örökké stílusos megjelenésének titka található a könyvben. Kötelező olvasmány!
Klikk a képre!

Egy kis ajándék a kedves olvasóknak: néhány oldal Ines de la Fressange Parisian Chic című könyvéből:
Klikk a képre!
Klikk a képre!


Klikk a képre!

Klikk a képre!

3. Eheti kedvenc sminktermékem a színezett ajakápoló. Soha nem voltam rúzs-párti, de a visszafogott matt ajkak igazán szép hatást érhetnek el. Ajakápolóra mindig is szükségem van-volt-lesz, ezért lassan függővé válok a Bebe Goodbye Lipstick Nude árnyalatú ajakápolójától. Kellemes az illata, krémes az állaga és nagyszerűen hidratál.

4. Gyümölcsök. Bár azzal semmi újat nem árulok el, hogy a gyümölcsök tele vannak vitaminokkal és nagyon egészségeket, van azonban egy zavaró tévhit, amit hallani is rossz és ezért tisztázni szeretnék. Soha ne kövess olyan diétákat amelyek szabályozás vagy akár tiltják a gyümölcsök fogyasztását. Igaz, hogy cukortartalmuk magas, de ez a cukor nem egyenlő az édességekben található különböző cukrokkal és cukorszirupokkal. Bár egy banán kb. 100 kalóriát tartalmaz, nyugodtan ehetsz belőle 6 óra után is. Rost-, vitamin- és ásványianyag-tartalmuk messze felülmúlja cukortartalmukat, valamint felpörgetik az anyagcserét és az emésztést, ami soha nem hízáshoz, hanem fogyáshoz vezet. A gyümölcslevekkel azonban légy óvatos: ha nem saját magad készítetted minden felesleges hozzávaló nélkül, akkor valószínűleg csak egy gyümölcsízű cukros levet kapsz, ami valóban többet árt, mint használ.

5. Nem sok annyira letisztult, klasszzikus, kényelmes, de elegáns stílus létezik, mint a tengerész stílus. Ami a legjobb benne, hogy bár néha feltűnik, mint egy-egy szezon "divatos stílusa", de amikor nem ír róla minden divatblog és magazin, mint idén a menta színről, akkor is mindig sítlusos marad.

1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete