Tuesday, June 5, 2012

Ked(d)vtelés - A hét legjobbjai

Tuesday Picks
1. A bájos Christina Ricci, mint a Pan Am légitársaság karakán Maggie-je. Mindig így járok: beleszeretek egy sorozatba és abbahagyják a forgatását, mert nem elég nagy a nézettsége. Ugyanez történt a Férfi fán teremmel (Men in Trees) és a Dirty, Sexy Money-val is... Emberek! What's wrong with you?


2. Isten éltesse a királynőt! Köszöntsd fel te is Erzsébet királynőt megkoronázásának 60. évfordulója alkalmából!


3. Sokat panaszkodom az időjárásra, de ez azért már mindennél több! Kb 13 fok van odakint és júniust mutat a naptár! Hihetetlen! Még azt is ki merem jelenteni, hogy ez már aztán igazán csak pofátlanság. Meg is vagyok fázva rendesen, így hát Neo Citran, Septofort és ez a mennyei csirkeleves segít átvészelni a vizsgaidőszakot. Néha kihagyok belőle egy-két összetevőt, attól függően, hogy milyen kedvem van, de a fokhagyma, friss csirkemell, zöldhagyma és a noodle tészta nem maradhat el belőle! (A szójaszósz is sokat segít.)


4. Karl Lagerfeld nem szereti a meleg italokat, és éjjel-nappal light kólát iszik, ami a kedvence itala. A 0 kalóriatartalom nem jelenti azt, hogy egészséges, de legalább kisebb a bűntudatod egy pohár (vagy egy egész üveg) elfogyasztása után. Vigyázz azonban, mert a sok szénsavtól felpuffadhatsz és éhesebbnek érezheted magad annál, amennyire valóban az vagy!


5. Igazi légitársaság- (és sorozat-) mániásként minden vágyam egy ilyen táska beszerzése!


6. Napsütés, tenger, levendula illat, coq au vin, macarons, szoknya harisnya nélkül: alig várom, hogy 2 és fél héten belül saját szememmel is lássam Marseille-t és Provence-t. 

No comments:

Post a Comment