Tuesday, December 4, 2012

Tuesday Picks || Ked(d)vtelés

Tuesday Picks
Whether we like it or not, winter is here and it is planning to stay for a long, long time to come. As James Morrison said correctly, we can pray for sunny weather, but it won't stop the rain (and cold, and snow, and fog, and wind) so it is better to get ready with warm clothes, healthy food, a good read, and warming beauty treatments.  Ha tetszik, ha nem, itt a tél és a legjobb, amit tehetünk, hogy felkészülünk rá. Az eheti Ked(d)vtelésben szó lesz sapkákról, egy könyvről, a zöld tea egy újabb felhasználási módjáról és a kiwiről.

1. Beanie mania: Wintertime it is extremely important to stay warm and avoid losing heat. Beanies have never been so popular like nowadays so you don't have more excuse for not wearing a hat. Here's an idea how to wear beanies. There are many styles available for sale, so if you need an animal faced, neon colored or chunky knit beanie look no further: all high street brands have them for you.  A blogoszférában már oly' népszerű "beanie", alias sapi, szerencsére nem csak divatos, (mint anno a csípőnadrág), hanem praktikus és meleg is. Úgy néz ki kezdenek a divatházak is rádöbbenni arra, hogy a praktikusság mégis csak fontos tényező a divatban. Szerencsére majdnem mindegyik márkától kaphatsz egy-két szép darabot, vágyj akár neonrózsaszín, akár vastag kötött sapira. 

2. The newly published memoir of the quirky creative director of Vogue USA, Grace Cuddington makes a perfect read for those ugly and cold winter days and a perfect gift choice for a fashionista friend.  Grace Cuddington új könyve már beszerezhető az Amazonról. A Vogue kreatív igazhatója életéről számol be, és mindenről, ami kimaradt A szeptemberi kiadás című dokumentumfilmből. Tökéletes olvasmány hosszú téli estékre, és jó ajándék divatkedvelő barátaidnak/barátnőidnek is. 

3. Green tea has many, many benefits for those consuming it. But have you every thought about bathing in it instead of drinking it? Adding several green tea bags to a hot bathing tub will help you solve your oily skin problems, heal acne, reduce pores and sooth your skin. If you are so lucky to live in a country where it is summer now (or always) or planning to visit one sometime soon you can also use a green tea bath to cure sunburn. Isn't it great?  Azt már tudjuk a zöld teáról, hogy nagyon egészséges, de fürödni fürödnél-e benne? Én csak ajánlani tudom. Adj kb. 10 zöld teafiltert egy kád forró/meleg vízhez. Kitiszítja a pórusaid, csökkenti a bőr olajosságát, kezeli a pattanásokat és megnyugtatja a bőrt. A napon leégett bőrre is hatékony megoldást jelent. Hát nem nagyszerű?

4. Kiwi fruit! Oranges are famous of their C-vitamin content but kiwi, kiwi is just fantastic. A bigger kiwi fruit contains of ALL the C-vitamin you need for a day and it is also delicious. The absolute winter power fruit. Instead of peeling it halve it with a knife and eat it with a teaspoon. Less mess, more fun.  Tudtad, hogy egy nagyobb kiwi fedezi egy felnőtt napi C-vitamin szükségletét? Hát most már tudod. Fogyassz minél több kiwit télen, hogy elkerüld a betegségeket. Visszatart, hogy túl sok bajjal jár megpucolni egy kiwit? Hámozás helyett vágd ketté egy késsel, és kanalazd ki a tartalmát.

No comments:

Post a Comment