Tuesday, July 2, 2013

Tuesday Picks // Ked(d)vetlés 02072013

Tuesday Picks 02072013
1. Watch out, mes belles, there's a new French lady on the street style horizon. Fleur Delacour who dared to put on a  fight with Blair Waldorf, alias the 30 years old actress, Clémence Poesy is someone we better keep an eye on. She is talented, she is beautiful and she definitely has the Parisian chic.  Figyelem, kedveseim, új stílusikon a láthatáron! A 30 éves francia színésznő, Clémence Poesy, aki Fleur Delacour-t alakította a Harry Potterben és feltűnt a Gossip Girl-ben is fantasztikusan néz ki a róla készített street style fotókon. Tökéletesen testesíti meg az oly' sokszor emlegetett párizsi sikket: megjelenése hanyag, letisztult, egyszerű, bájos és vagány egyszerre.

2. I just totally fell in love with the graduation work of Rebeka, the blogger of Larinne: her dresses are inspired by women who went into wars and battles in the middle ages and had to wear the same gears as male soldiers did. All the three dresses have been made out of plastic and white leather which in my opinion will be the go-to material of many fashion designers in the coming few years. ♥ Imádom Rebeka a Larinne bloggerínájának diplomamunkáját: a női katonák páncéljából ihletett fehér műbőr és műanyag fólia alkotta ruhák egyszerre jelenítik meg egy letűnt kor misztikumát és a legmodernebb, jövőbe mutató divatot. Véleményem szerint a fehér (mű)bőr a következő évek divattervezők által egyik legtöbbet használt anyaga lesz.

3. I have posted a picture of myself sporting an ear cuff that is the accessory I'm currently coveting. I have never been the earring-type of girl and I haven't had one in my ears for ages, but ear cuffs are the exact things I'm looking for in accessories: unexpected, unique and sophisticated. I got mine during Zara sales but if you have no luck finding the same one you might wanna get this one on the picture, also from Zara for only €14.95 Már láthattátok ezt a képet rólam, amin egy gyönyörű smaragdzöld kövekkel díszített fülperecet viselek. Nem titok, hogy a fülperec a jelenlegi kedvenc kiegészítőm annak ellenére is, hogy évek óta nem hordok fülbevalót (szerencsére még nem forrt be a helye:). Ez az ékszer figyelemfelkeltő és egyben kifinomult is, különlegessége teljesen egyedivé teszi viselőjét. A sajátom a Zara leárazások alatt szereztem be, de az új kollekcióban is szerepel egy darab kb. 5000 Ft-ért.

4. Breakfast is my favorite meal of the day, no secret. I love to have breakfast out in a cozy cafe with a huge cup of cappuccino and something sweet, but I don't always have the time to do so. At home I always aim for something healthy yet delicious and this is my latest favorite: Greek yogurt with walnut and honey.  Szerencsére a kedvenc étkezésem a reggeli, ami egyben a legfontosabb is. Bár ha lehetőségem lenne rá, akkor minden nap betérnék egy hangulatos kávézóba, hogy cappuccinoval és valami finomsággal kezdjem a napomat, de a hétvégéken kívül ez nem mindig alakul így. Ha otthon reggelizek, szeretek valami egyszerűt, de finomat készíteni, mostanában a görög joghurt dióval és mézzel van napirenden nálam. Az egyébként tradicionális görög desszert az egészséges reggelizés tökéletes módja, ugyanis rengeteg hasznos tápanyagot tartalmaz összetevőinek köszönhetően. 

5. My latest article about Rihanna's childish answer to Liz Jones' Daily Mail critics. You can read the article of Miss Jones here and my opinion here, only in Hungarian.  Legutóbbi cikkem Rihannáról a Fashionfave.com-on. 

If you liked this post and you would like to read more from me you can follow the blog on Facebook and Bloglovin'. 
Ha tetszett a bejegyzés és a jövőben szeretnél értesülni a frissítésekről, akkor ide kattintva megtalálhatsz a Facebookon is.

No comments:

Post a Comment