Tuesday, July 17, 2012

Ked(d)vtelés || Tuesday Picks

Tuesday Picks

1. Miranda Kerrnek nem csak az alakja, karrierje és stílusa bámulatra méltó, de a férje is. Az ausztrál modell kegyetlenül ketté törte mindazon lányok és nők szívét (köztük az enyémet is), akik titkon arra vártok, hogy egy szép napon Orlando Bloom jön el értük a fehér lovon. A képen látható öltözet pedig tökéletes: egyszerű farmer miniszoknya, blézer, fehér póló plusz egy gyilkos magassarkú. ♥ Miranda Kerr has it all: cute baby, sexy husband, successful career, great style and body. Well I cannot really tell who is the luckier, Orlando Bloom or Miranda? The Aussie looks chic in one of the simplest outfit ever: blazer, white tee and denim miniskirt.

2. Weird Things Customers Say in Bookshops. (Furcsa dolgok amiket vásárlók mondanak könyvesboltokban) Nagyon vicces könyv, nem lehet letenni. ♥ This book is just hilarious, tells a lot about human beings.

3. Szappan. Bár száraz bőrre nem ajánlott, a szappan használata folyékony szappan helyett akár egy időutazással is felér. Jól mutat a fürdőszobában, pont annyi mennyiséget rakunk vele a kezünkre, amennyi szükséges (ellenben a pumpálhatós folyékonyszappanokkal) és megannyi különböző formában, színben és illatban lehet kapni, csak győzzünk válogatni. Ha van otthon néhány aromaterápiás szappanod, amit ajándékba kaptál, de soha nem használtál, kapd elő a szekrényből. ♥ Soaps. Many of us have forgotten the beauty of traditional soaps. It is not only a nice decor item in our bathroom but also practical - you use the exact quantity of soap your hands need as opposed to liquid soaps with pumps. So if you have some soaps at home which you got as a gift but never used before just place it in your bathroom. You won't regret it.

4. London, London, London! Csütörtökön Londonba látogatok. Csupán másfél napra ugyan, de annyi biztos, hogy bespájzolok divatmagazinokból és egy kis vásárlás sem maradhat ki. ♥ Here I come, London baby! This Thursday I will visit London. Even though I will spend only one and a half day in the marvelous city, I will stuck up on fashion magazines and I squeeze a bit of time for shopping as well.

5. Bár mindenhol Európában nyár van, a nyugati partra nem akar megérkezni. 15 fokban se kedvem, se lehetőségem nyári ruhadarabokat felvenni, így figyelmem máris az őszi szezonra koncentrálódik: loafer és bordó clutch: klasszikus alapdarabok a következő szezonra. ♥ Summer is not really pleasing the west coasts of Europe therefore I cannot enjoy my summer wardrobe at all. My attention is focused more on the next season and its star items: wine red clutch and loafers!

6. Egy szépséges történet Bertától azokra a kávéházi, nyugodt nyári reggelekre/estékre. 


2 comments:

  1. annyira jók ezek az összeállításaid, én is mindig szeretnék ilyet de nem jut rá időm:(:(:( Lehet 1-2 kiteszek majd facebookra ha megengeded:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. De aranyos vagy!! (: Bár nekem is több időm lenne, és tudnám folytatni...mondjuk nálam is az idővel van baj, hanem a lustasággal :D És természetes, hogy megengedem. Örülök, ha tetszik!!

      Delete