Tuesday, April 30, 2013

Tuesday Picks // Ked(d)vtelés 30042013

Tuesday Picks 300413
1. Happy last Queen’s Day to the Dutch peeps. This year our beloved Beatrix will leave behind the throne and her son, Willem Alexander is going to rule the country. Our main focus point is Maxima, the wife of Willem Alexander who has a perfect body-conscious style sense. Doesn’t she look flawless on this picture? Oh yes, she does Hollandiában ma ünneplik királynő napját (Queen's Day), ebben az évben azonban még több okunk van az ünneplésre: Beatrix királynő lemondását követően ma lép trónra fia, Vilmos Sándor (Willem Alexander). Hollandiának több mint száz év után újra királya lesz, akinek felesége, az argentin Maxima valódi rangja mellett már régóta hordja a stíluskirálynő címet is. Az új királynénak különös érzéke van ahhoz, hogy alakját előnyösen kiemelve öltözzön fel és mindezt még az aktuális trendeknek megfelelően is teszi.

2. If Queen’s Day than code ORANGE. Even though orange is not my favorite color when it comes to clothes, this year I have fallen for this pair of soft leather, orange moccasin from Zara.  Ha Queen's Day, akkor narancssárga. Bár öltözködésben nem rajongok ezért a színért, idén sikerült ellopnia a szívem ennek a narancssárga pár finom bőr mokaszinnak a Zarától. Tökéletes választás egy Queen's Day ünnepségre.

3. Bourjois Heathy Mix foundation. My newest beauty haul is this fruity foundation. I find it extremely important that a make-up product offers more than full coverage. In this case fruit power will help your skin to be hydrated and radiant while you wear this foundation.  A legújabb szerzeményem ez a gyümölcsös alapozó a Bourjois márkától, ami nem csak fedést biztosít, de extra gyümölcskivonatokkal az arcbőrt is táplálja. Ha ti is beszereznétek egyet, akkor még gyorsan látogassatok el egy magyarországi Douglas-ba, ahol egy Healthy Mixalapozó vásárlása esetén egy kompakt púdert kaphattokajándékba.

4.  Summer is coming up and I can’t help but crave a new pair of Havaianas. This pink-leopard cutie that has been spotted on many celebrities and would make a perfect combination with a bikini and white beach dress.  A hirtelen jött magyar nyár egyből meghozta a kedvem egy újabb pár Havainashoz. A képen látható rózsaszín pántos és leopárdos talpú strandpapucsot már több hírességen is lefotóztak, és mi tagadás, páratlanul néz ki egy könnyed fehér strandruhával.

5. My second article that I have written for Fashionfave.com is online. Unfortunately it’s only available in Hungarian but you should check out the pictures here. I am writing about 4 things you should not learn from fashion bloggers, such as socks in sandals, cropped tops, wearing underwear on the street and not dressing in weather appropriate clothing.  Megjelent a második cikkem „4 trükk, amit inkább ne less el a divatbloggeketől címmel” a Fashionfave.com-on. Ide kattintva tudjátok elolvasni.


No comments:

Post a Comment