Wednesday, April 25, 2012

Stílusos hírlevelek

Általában a hírlevelek idegesítőek és pár hét után mindig megbánom, hogy egyáltalán regisztráltam az oldalra, ahonnan gyakorlatilag zaklatni kezdenek az e-mailjeikkel, amelyek hírtartalma egyenértékű a nullával. Ilyenkor két lehetőség van: leiratkoznia hírlevélről vagy szorgalmasan törölgetni.

Egyes weboldalak azonban gyönyörűen megszerkesztett információkat tárnak elénk e-mailjeikkel és amikor megkapom őket, mindig úgy érzem magam, mintha egy kisebb fajta ajándékot küldtek volna nekem. Íme néhány hírlevél, amelyekre megéri feliratkozni:

Bottica.com Gyönyörű ékszereket és kiegészítőket árusító online bolt. Céljuk, hogy egyedi és utánozhatatlan darabokat áruljanak, amelyeket majdnem lehetetlen megtalálni, ezért a legkülönbözőbb tervezőkkel dolgoznak együtt. A végeredmény elbűvölő, bármilyen stílusú kiegészítőket találni és sokat adnak a weblapjuk és a hírlevél küllemére is.



H&M Fashion News A webshop ajánlatain kívül híreket is közölnek saját házuk tájáról, valamint gyakran kedvezményre jogosító kódokat küldenek a regisztráltaknak - vagyis néha tényleg ajándékot kapok!


KLM iFly Magazine  Mivel egy légitársaságról beszélünk, adott hogy a hírlevél utazási célpontokat fog ajánlani. A Flying Blue/KLM azonban felvitte a hírlevél fogalmát egy magasabb szintre. Az iFly Magazin egy interaktív, online magazin, csodálatos képekkel a legelképesztőbb helyekről (köztük néha Magyarország), kellemes, a hangulathoz illő és téma szerint változó zenével és nyereményjátékkal...akár az űrbe! Az iFly magazin olvasása egy képzeletbeli utazás. Az elbűvölő külső által támogatott belső tartalom még fantasztikusabb: az ehavi számban például többek között London eldugott érdekességei, Erwin Olef fotográfus, Prága, olimpiai pillanatok és Afrika szerepelnek. Én a Flying Blue program tagjaként e-mailként kapom, de bárki számára megtekinthető online.



Jetsetter Az online utazási irodaként működő Jetsetter a világon található legtrendibb és legjobb luxushoteleket ajánlja. Ha felül tudsz kerekedni az árakon, akkor gyönyörködhetsz a legexkluzívabb szálláshelyekben és a világ legjobb városaiban. A hírlevélben ezekből választanak ki néhányat és kedvezményes áron ajánlják.


LinkedIn A karrier központú közösségi oldal minden héten küld egy LinkedIn Today című hírlevelet, ami az érdeklődésedben és szakterületedben érintett weblapok válogatott cikkeit tartalmazza. Sok érdekességet találhatsz és számos új weboldalt fedezhetsz fel a szakmádban.



Sprinkle Bakes Heather Baird imád sütni és nem tud ellenállni a desszerteknek. Szerencsére. Blogja hihetetlenül édes, stílusos és a receptek különlegesek, általában saját kreálmányai. A hírlevelében, amelyet akkor kapunk, amikor új bejegyzést publikál, gyakorlatilag a teljes bejegyzést olvashatjuk.



Nosalty A magyar online receptgyűjtemény naponta küld egy receptajánlót, ami sokat segíthet eldönteni, hogy mit együnk ma. Bár a kinézetén még van mit javítani, a tartalom igazán hasznos.






2 comments:

  1. nagyon jó poszt! én is utálom a hírleveleket, de tény ami tény,hogy 1-2 oldal valóban igényes, esztétikailag izgalmas leveleket küld, csak néhány márkától viselem el:-D
    ezek közül viszont nem mindet ismertem...

    ReplyDelete
  2. és légyszi küld át a holland srác linkjét,kivi vagyok rá:-D
    köszi

    ReplyDelete