Tuesday, May 1, 2012

Ked(d)vtelés - A hét legjobbjai

Tuesday Picks

Tuesday Picks by hajniholland featuring a floral print cardigan

1. Victoria Beckham, a négygyerekes anyuka ma bevallotta, hogy egyszer otthon felejtette a saját fiát. Ezért ne kövezzük meg, engem is felejtettek ott néha az oviban. Senki ne feledkezzen meg viszont arról, hogy hétvégén Anyák napja lesz! Lepjük meg anyut valami stílusossal, amitől olyan luxus kényeztetésben lehet része, mint az übersikk Posh-nak.

2. El sem hiszem, mennyire megkönnyíti az életet egy bevásárlótáska. Nem kell külön fizetni az eldobhatóért, nem kell szégyellni az utcán, mert stílusos és még a környezetnek is jó. A képen látható egy Karl Lagerfeld shopper, amit nem csak bevásárlás céljából lehet használni: lazább öltözetek páratlan kiegészítőjeként is szolgál.

3. A kuler egy fantasztikus weboldal az Adobe-tól, ami segít színkombinációkat meghatározni webdesign-hoz vagy akár öltözködéshez. Választhatunk már megtervezett sablonok közül vagy különböző eszközök segítségével kialakíthatjuk a saját kombinációinkat.  Kúúúl!

4. Ha már te is megfigyelted, hogy fogyókúrákkal és diétákkal nem lehet elérni tartós eredményt, csak ha életmóddá alakítjuk őket, akkor inkább próbálkozz a méregtelenítéssel. Ki akar ugyanis élete végéig diétázni? Ha apró változásokat vezetsz be és például minden nap megiszol egyet a következő italból, már nagyban hozzájárultál ahhoz, hogy a szervezeted megszabaduljon a felesleges mérgezőanyagoktól. Tisztító juice: egy turmixgépbe dobj bele 5 zsenge répát, egy almát és egy fél céklát, turmixold össze amíg egyenletes nem lesz és fogyaszd étkezés előtt. 

5. Pimkie Color Forecast Bár a Pimkie nem egy kiemelkedő márka, amit létrehoztak, az hihetetlenül elképesztő! Ez a legmenőbb weboldal amit az utóbbi időben láttam. Szükségtelen többet írni róla, csak nézd meg és rajongj érte!

6. Aloe Vera. A kedvenc szépségápolási termékem ezen a héten az Napozás utáni krém. Úgy hallom, kánikula van. Ha leégtél, ha nem, miután nap érte a bőröd használj olyan bőrápolót, ami tartalmaz aloe verát és segít a bőrnek regenerálódni. Az aloe vera egyébként MINDENRE jó, ezért ha egy termékből létezik aloe verás és aloe vera nélküli változat is (testápoló, folyékony szappan, szemfestéklemosó stb.) mindig az aloe verásat válaszd!

No comments:

Post a Comment