Tuesday, May 29, 2012

Ked(d)vtelés - A hét legjobbjai

Tuesday Picks

Tuesday Picks by hajniholland on polyvore.com

1. Stílusleckék Ashley Olsentől itt. Imádnivaló.

2. I Hate to Cook Book. Ez a könyv az 1960-ban jelent meg, amikor még nem volt társadalmilag elfogadott a tény, hogy valaki utál főzni. A fagyasztott pizza, a házhoz szállítás és a minden-sarkon gyorsétterem még nem volt bevett szokás. Nem léteztek készen kapható tortamixek és elősütött halrudacskák sem. Manapság utálni főzni azt jelenti, hogy egyáltalán nem erőltetjük meg magunkat, nem főzünk, kész ételeket vásárolunk és cipőket tárolunk a sütőben. Peg Bracken különösen jó humorral megírt könyve azoknak is szórakozást jelent, akik tényleg utálnak főzni, annak 21. századi értelmében.

3. Sweat Shorts - OH YEAH.

4. Nem tudom Magyarországon kapható-e az Aussie hajápoló termékcsalád, de remélhetőleg hamarosan beszerezhető lesz ugyanis az én hajammal csodát művelt. Azóta nem "frizzy" a hajam és meggyőzött arról is, hogy nincs szükségem minden nap a hajvasalóra.

5. Eheti kedvenc szépségápolási termékem az arcmaszk. Ha van 15-20 perced amit szépségápolással szeretnél eltölteni, akkor a legegyszerűbb ha felraksz egy bőrtípusodnak és problémáidnak megfelelő maszkot és amíg várod, hogy hasson, mondjuk kifested a körmeid. Szépségszalon á la otthon.

6. A puffasztott rizs tényleg jó, és nem hizlal meg minden... Törekedj arra, hogy minél kevesebb összetevőt tartalmazzon. Kedvencem összetevőinek listája csupán ennyi: barna rizs, tengeri só.

1 comment: