Friday, May 4, 2012

A tökéletes ajándék FÉRFIAKNAK

Man-Cans Az illatgyertya némileg elcsépelt, de annál népszerűbb ajándék. Igen ám, de soha nem egy férfinak, ők ugyanis nem kívánnak rózsa/vanília/liliom illatú lakásban élni. Miért nem gyártanak olyan illatgyertyákat, amelyek a férfiaknak készültek? Ezt a kérdést egy 13 éves amerikai fiú tette fel magának, miközben a nővére illatgyertyákat árult egy iskolai vásáron. Kapva kapott az alkalmon, és elkezdett bacon, kávé, puskapor, frissen vágott fű, piszok, pizza, tábortűz, pipa, bőr, szivar és fűrészpor illatú gyertyákat önteni kiürült leveses konzervdobozokba. A dolog azóta kinőtte magát, így hát egy jó ügy érdekében már a szegényeket is etetik.


A gyertyák darabja 9,5 amerikai dollárba kerül, küllemre pedig egyszerű és letisztult - tökéletesen illik egy agglegény lakásba. Kattints ide további információért és vásárlásért.



Sokunk számára nehézséget jelent eldönteni egy közelgő születésnap/névnap/évforduló/stb. alkalmával, hogy mit is vegyünk ajándékba. Az illetőnek már megvan mindene, nincs szüksége semmi porfogóra és az igazi szíve vágya bizony sokba fájna (utazás a Húsvéti-szigetekre, MacBook Air, Chanel kisestélyi csak hogy néhányat említsek...) Ezért szeretnék létrehozni egy rovatot, amelyben néhány kisebb és könnyebben megfizethető ajándékötletet mutatok be, hátha... Csak kattints a "Tökéletes ajándék" lapfülre és ott mindig megtalálod az összes ajándékokról szóló cikket.

No comments:

Post a Comment