Tuesday, May 8, 2012

Ked(d)vtelés - A hét legjobbjai

Tuesday picks

Tuesday picks by hajniholland 






1. Ilanka Verhoeven A gyönyörű és letisztult stílusú divatblogger, Ilanka művészetként tekint a divatra, és teljesen igaza van. A Rotterdamban élő és tanuló 20 éves lány 2009-ben kezdett blogírásba és azóta rengeteget fejlődött stílusa és személyisége is. Ilanka nem csak egy a divatbloggerek tömegéből; merész, egyedi és professzionális szettjeit egyáltalán nem lehet átlagosnak nevezni. Nem biztos, hogy el fogja nyerni a tetszésetek, ahogyan öltözködik, de nem is ez a célja: a divaton keresztül szeretné kifejezni önmagát, művészetét és tanulmányait. Nemsokára többet is olvashattok róla a blogon.

2. Tattly Mindenki szeretne tetoválást, valaki eljut arra a szintre, hogy beszerez egyet és van, aki nem. Az utóbbiak, akik tanakodnak, nem mernek, félnek, döntésképtelenek, sokat változik az ízlésük azok válogathatnak a Tattly gyönyörű és kreatív (felnyalható) lemosható tetoválásaiból. Nem kell megijedni, nem a tinimagazinokhoz csomagolt nonfiguratív-szívecske giccsekről van szó. A minták egyediek, mint például ez a LATE számlapú óra, de találhatsz feliratokat, állatokat, édességeket, fényképezőgépeket és egyéb ötletes rajzokat színesben és fekete-fehérben. Who says forever is better?

3. A rooibos tea nem tartalmaz koffeint, de annál több antioxidánst, így ha te is osztod a véleményem, miszerint a koffein egy méreg (ami tudományos tény), akkor cseréld le a reggeli forró italod erre a vörös csodára. Nagyszerű hatással van az egészségre, nyugtató hatású, emelett görcsoldó, gyulladásgátló és antiallergén.

4. A legunalmasabb öltözeted is feldobhatod egy statement nyaklánccal, ami hatalmas és biztosan magára vonja a figyelmet. Válassz olyat, ami közel áll a személyiségedhez és stílusodhoz! A hatás nem fog elmaradni: nem győzöl majd válaszolni a vásárlás helyét firtató kérdésekre.

5. Nem sokkal több, mint egy hét múlva utazom Hamburgba egy hosszú hétvégére, amit már alig várok! Ha már jártatok ott, kérlek osszatok meg velem néhány kedves kis helyet, amit hiba lenne kihagyni. Éttermek, kávézók, turistalátványosságok, kiállítások és boltok - minden érdekel! A beszámoló pedig nem fog elmaradni.

No comments:

Post a Comment